Tiilikaton pinnoitus

Tiilikaton pesu, pinnoitus ja huolto


Betonitiilikatto on varsin kestävä katemateriaali. Yleinen ongelma tiilikatoilla on kuitenkin kasvuston kuten sammaleen ja jäkälän kerääntyminen, jota voidaan ennaltaehkäistä puhdistamalla katto kasvustosta ja levittämällä katolle sammaleentorjunta-aine. Tämä toimenpide olisi hyvä tehdä olosuhteista riippuen noin 5 vuoden välein, niin katolle ei pääse kerääntymään kasvustoa.

Jos tiilikaton huolto on laiminlyöty tai sen on iän vuoksi jo menettänyt väriänsä ja tiilen pinta on huokoinen niin se kannattaa pinnoittaa uudelleen eli maalata. Kattotiilivalmistaja Ormax Monier suosittelee pinnoitusta tehtäväksi kun katto on noin 20-30 vuoden iässä. Näin voidaan maksimoida katon tekninen käyttöikä.

Tiilikaton maalaus


Ennen tiilikaton maalausta katto pestään huolellisesti, jonka jälkeen katolle levitetään suoja-aine estämään sammaleen kasvua. Tiilikatto maalataan kahteen kertaan korkeapaineruiskulla. Asianmukainen tiilikatolle tarkoitettu maali tarttuu huokoiseen ja puhtaaseen tiileen hyvin.

Kun haluat tiilikatollesi uuden ja kestävän pinnan, ota yhteyttä!

Toimimme alueilla


Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Hyvinkää, Nurmijärvi, Vihti, Karkkila, Lohja, Siuntio, Karjaa, Kirkkonummi, Inkoo ja muut lähialueet.

Emme ole suinkaan rajanneet toimintaamme vain Uudenmaan alueelle – tulemme sinne missä asiakkaamme meitä tarvitsee!

Teemme myös


Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille


045 111 1996

info@merilainenyhtiot.fi

14 + 15 =

Ota yhteyttä

Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille, se ei sido sinua mihinkään!

11 + 2 =